Over @Hadeke

@Hadeke gaat een boek uitgeven!

Zijn roman met de werktitel Eiland zal rond mei 2024 te koop zijn. Op deze site zal hij naast kortverhalen en gedichten, de lezer ook regelmatig over de vordering van zijn boek informeren. Klik hier of selecteer in het menu: Eiland (de roman).

@Hadeke houdt van schrijven en deelt dit graag.
Kortverhalen en gedichten van zijn hand verschenen in zo’n twintig verschillende verhalen- en gedichtenbundels en in diverse tijdschriften.
In 2020 won hij de Baarnse Literatuurprijs met zijn verhaal Beresjiet. Daarnaast siert een gedicht van zijn hand één van de muren in het centrum van Amersfoort.

Ook heeft hij voorgedragen en verzorgde hij de presentatie van een aantal concerten, waaronder het herdenkingsconcert van de Gemeente Amersfoort in 2023.

Voor een overzicht van zijn publicaties klik hier.

Hij gebruikt vier categorieën:

Verhaal:
Verhalen met verschillende thema’s.

Bijna non fictie:
Verhalen van precies 120 woorden en een enkel gedicht over zijn jongste zoon, temidden van een gezin met een vader, moeder, oudere broer en jongere zus. Lees ook de bijsluiter.

Gedichten:
Gedichten met verschillende thema’s

Uncategorized:
Geen van bovenstaande.

Expositie
Van 11 oktober tot 6 november 2022 sierden zijn gedichten ín de foto’s van Heleen van Tilburg.

2 thoughts on “Over @Hadeke

  1. Dag Henk
    Ik heb je website gisteren pas ontdekt. Ik weet nu wat ik heb gemist. Prachtige teksten, ontroerend en grappig ook. Ik kan niet slapen en ik open de site weer. Wat een mooie kennismaking met een bestaan van jou dat ik niet kende.
    Heel veel dank!
    Groet, Paul.

Reageer gerust